Mels Montage: Specialist in montage projecten

Mels montage is sinds 2002 gespecialiseerd in de montage van kabeldraagsystemen, verlichting en spanningsrail. Door de jarenlange ervaring en kennis is uw project in de utiliteit, retail en renovatie in zeer goede en betrouwbare handen.

Mels Montage Montage van Verlichting en KabeldraagsystemenVan Technisch Specialist bij Defensie tot Zelfstandig Specialist in montage projecten

Patric Mels werkte tien jaar bij Defensie in het binnen- en buitenland als Technisch Specialist, Berger, Chauffeur en Monteur zwaarwielvoertuigen. Na zijn periode bij Defensie is Patric bij een groot montagebedrijf van kabeldraagsystemen, verlichting en spanningsrail gaan werken als monteur. Een stap maken om zelfstandig verder te gaan was een logische keuze na twee jaar als monteur van kabeldraagsystemen te hebben gewerkt. Nu, na twaalf jaar en vele projecten verder is Mels Montage een vakkundige  en betrouwbare partner die voor veel erkende installateurs werkt. Ook grotere montagebedrijven kiezen met regelmaat voor de inzet van Mels Montage, voor het uitvoeren van grote en kleine projecten, dan wel mede te ondersteunen.

Een flexibele opstelling is het antwoord op onvoorspelbare planning van bouwprojecten

Mels montage is een klein bedrijf met veel ervaring in grote projecten. De planning van een bouwproject verloopt vaak onvoorspelbaar. Wij vinden dan ook dat de opdrachtgever er van uit moet kunnen gaan dat wij ons zo veel mogelijk flexibel opstellen. Hierdoor kan het project snel en vakkundig worden opgeleverd binnen de toch al grillige bouwperiode. Kijk op de speciale pagina met een selectie van gerealiseerde projecten voor meer informatie.

Vanaf het voortraject denken wij al met u mee, zodat het later in de uitvoering soepel verloopt. Maar ook tijdens de uitvoering zijn wij proactief in het meedenken naar de beste oplossingen om ieder project succesvol te laten slagen. Bij ongewenste situaties zoeken wij samen naar de juiste oplossing, zodat uw project op tijd en vakkundig wordt opgeleverd.

Veiligheid staat ook bij ons voorop. Daarom is ons gereedschap en klimuitrusting gekeurd volgens de huidige keuringsnormen. Hiermee dragen wij zorg voor een veilige werkomgeving. Daarnaast zijn onze deskundige monteurs in bezit van een geldig VCA certificaat.