Werkzaamheden

Mels Montage is sinds 2002 gespecialiseerd in het monteren van kabelgoten, ladderbanen, draadgoten, verlichting en spanningsrails, Maar ook voor andere voorkomende montage werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Kabeldraagsystemen

Om grotere hoeveelheden bekabeling, data of zwakstroom te ondersteunen worden kabeldraagsystemen gebruikt. Denk hierbij aan een kabelgoot, kabellader, draadgoot, vloergoot, wandgoot en functiebehoud bij brand. Deze systemen monteren wij op deskundige wijze binnen de utiliteit en industrie. Wij monteren de meeste gerenommeerde merken waaronder Legrand, Schneider, OBO en Niedax.

 

Verlichting

Werkplekken in kantoren, magazijnen, winkels en fabriekshallen kunnen op verschillende manieren worden aangestraald. Deze verlichting kan op verschillende manieren tot stand gebracht worden. Denk hierbij aan in- of opbouw mogelijkheden op gebied van spotverlichting, armaturen. Maar ook de montage van lichtlijnen is een veel gebruikte methode. Wij monteren de meeste gerenommeerde merken waaronder Trilux en Philips.

 

Spanningsrails

Spanningsrail systemen of spanningsrails dient als basis voor een variabele opstelling voor railverlichting in winkels, showrooms en kantoren. Daarnaast worden spanningsrails (railkokers) gemonteerd om binnen één gebouw verschillende locaties te voorzien van spanning. Deze railkokersystemen worden veelal gemonteerd in kantoren, ziekenhuizen en fabriekshallen.